Programa “Joves i Ciència”

La Lucía López Pérez és la nostra estudiant de quart d’ESO que aquest any intentarà representar el nostre institut en la nova edició del programa “Joves i Ciència”, organitzat per La Fundació Catalunya La Pedrera.

Des del departament de Ciències Experimentals volem felicitar-la per tota la motivació, ganes d’aprendre i professionalitat que ha mostrat des que la coneixem. Li desitgem molta sort i esperem de tot cor que sigui seleccionada!

Aquest programa té una duració de 3 estius, des de 4t d’ESO fins a l’estiu de segon de batxillerat i només els alumnes amb més ganes poden tenir alguna possibilitat de formar-hi part. Si és seleccionada, el primer any anirà d’estada científica als Pirineus, el següent estiu, formarà part d’un grup de recerca i l’última fase entrarà a formar part d’un centre de recerca internacional amb possibilitat de viatjar a l’estranger! La Lucía haurà de demostrar les seves ganes d’aprofitar aquesta oportunitat i un bon domini d’anglès. A més, la seva tutora i la seva professora de física i química també han hagut d’escriure una carta valorant-la personal i acadèmicament.

Molta sort, Lucía!!!