Premi Dialoga

Divendres 14 d’octubre al vespre va tenir lloc a ESADE l’acte de lliurament dels Premis Dialoga, en la seva 3a edició.

cuvlegcwyaaftas

El nostre institut va ser guardonat amb el premi de la modalitat centre, sota el lema de la gestió dels conflictes en les xarxes socials.

L’acte va ser presidit pel director d’ESADE. En la presentació, hi van intervenir representants del Col·legi de Notaris de Catalunya, del Departament de Justícia i del Departament d’Ensenyament. Els treballs finalistes i guanyadors van ser presentats per la dra. Teresa Duplà, directora del grup d’investigació Conflict Management.

En representació del nostre centre, hi van assistir membres de la direcció, del claustre de professors, alumnes i famílies, com a signe inequívoc que el nostre projecte de convivència implica tota la comunitat educativa.

 ESADE, en el marc de les seves activitats de difusió i de promoció de la resolució de conflictes a través del diàleg i la comunicació, va crear el Premi Dialoga, amb la finalitat de guardonar els millors treballs i accions realitzades a Catalunya en l’àmbit de la convivència i de la gestió positiva del conflicte, en connexió amb el Projecte de convivència del Departament d’Ensenyament de Catalunya.

La Facultat de Dret d’ESADE, mitjançant el Grup de Recerca  Conflict Management, i el Col·legi de Notaris de Catalunya, amb el suport del Departament d’Ensenyament i el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya va convocar el curs passat per primera vegada la modalitat adreçada a centres en la 3a edició del Premi Dialoga, edició  i modalitat en què hem estat guardonats.

diploma-finalistes_premi-dialoga

cvhg7g_weaayqql

 

Més imatges